Jessica brengt een een eerlijke en pure keuken met een seizoensgebonden kaart die om de 3 weken verandert.
À LA MINUTE GESNEDEN CARPACCIO VAN RUND 21
rucola – parmezaan – olijf
SARDIEN 22
zwezerik – pecorino – fregola – oregano
HOEVEKIP 24
kadaifi – tikka masala – yoghurt – tomaat
TARBOT 26
linguine – jus van schaaldieren – pistache
ZEETONG 43
FILET PUR 41
220 gr.
KALFSLENDE 38
little gem – lente ui – tijm – aardappelroosjes
HEEK 36
madras curry – risotto – wortel – courgette
’s avonds is er geen mogelijkheid om één gerecht te bestellen
BLAUWE BES 12
limoncello – platte kaas – munt
KAASBORDJE 16
Selectie 5 kaasjes van kaasaffineurs Van Tricht
VERRASSINGSDESSERT 12
volgens inspiratie van de chef
HUISGEMAAKT VANILLE-IJS 12
chocoladesaus – cookiecrunch
© 2022 Restaurant Yelo | BE 0628 808 933 | site by Zilt Design