Ontdek

à la carte

Jessica brengt een een eerlijke en pure keuken met een seizoensgebonden kaart die om de 3 weken verandert.

Voorgerechten

À LA MINUTE GESNEDEN CARPACCIO VAN RUND
rucola – parmezaan – olijf

ZALM
granny smith – kalamansi – lavas

MORTADELLA
ricotta – komkommer – aioli – groene kruidenolie

BOUCHOT MOSSELEN
fregola – chorizo – burrata – basilicum

Hoofdgerechten

ZEETONG

FILET PUR
220 gr.

GRIET
open ravioli – jus van langoustine – erwt – venkel

HOEVEKIP
peper – Cevenne-ui – wortel – rozemarijn

Desserts

RABARBER
grenadine – geitenkaas – bergamot

KAAS
Selectie 5 kaasjes van kaasaffineurs Van Tricht

VERRASSINGSDESSERT
volgens inspiratie van de chef

HUISGEMAAKT VANILLE-IJS
chocoladesaus – cookiecrunch

Ontdek ook

onze menu ‘Yelo’ of lunch menu