Ontdek

à la carte

Jessica brengt een een eerlijke en pure keuken met een seizoensgebonden kaart die om de 3 weken verandert.

Voorgerechten

À LA MINUTE GESNEDEN CARPACCIO VAN RUND
rucola – parmezaan – olijf

INKTVIS
gember – chilipeper – koriander – sushirijst

ZWEZERIK
pompoen – zwarte look – pastinaak

TARBOT
aardpeer – bloemkool – chorizo

Hoofdgerechten

ZEETONG

FILET PUR
220 gr.

ZEEBAARS
fregola – spitskool – ratatouille – vadouvan

WILDE EEND
schorseneren – stroaardappel – tijm – honing

Desserts

BLOEDSINAASAPPEL
zure room – witte chocolade – rozenbottel

KAAS
Selectie 5 kaasjes van kaasaffineurs Van Tricht

VERRASSINGSDESSERT
volgens inspiratie van de chef

HUISGEMAAKT VANILLE-IJS
chocoladesaus – cookiecrunch

Ontdek ook

onze menu ‘Yelo’ of lunch menu