Ontdek

à la carte

Jessica brengt een een eerlijke en pure keuken met een seizoensgebonden kaart die om de 3 weken verandert.

Voorgerechten

À LA MINUTE GESNEDEN CARPACCIO VAN RUND     21
rucola – parmezaan – olijf

SARDIEN     22
zwezerik – pecorino – fregola – oregano

HOEVEKIP     24
kadaifi – tikka masala – yoghurt – tomaat

TARBOT     26
linguine – jus van schaaldieren – pistache

Hoofdgerechten

ZEETONG     43

FILET PUR     41
220 gr.

KALFSLENDE     38
little gem – lente ui – tijm – aardappelroosjes

HEEK     36
madras curry – risotto – wortel – courgette

’s avonds is er geen mogelijkheid om één gerecht te bestellen

Desserts

BLAUWE BES     12
limoncello – platte kaas – munt

KAASBORDJE     16
Selectie 5 kaasjes van kaasaffineurs Van Tricht

VERRASSINGSDESSERT     12
volgens inspiratie van de chef

HUISGEMAAKT VANILLE-IJS     12
chocoladesaus – cookiecrunch

Ontdek ook

onze menu ‘Yelo’ of lunch menu